eBay shopping!

Hitsit taas tätä hiljaiseloa..Kaikki aika menee nykyään salilla ollessa! Mut tosiaan mä oon niin hurahtanut tohon eBay shoppailuun ja kullanvärisiin koruihin.. ja kenkiin jajaja.. (LUE: kaikkeen mikä on kultaista)



....niin taisin myös hurahtaa leopardikuvioon ja niitteihin.. kyllä. eBay on kyllä niin hyvä keksintö..(LUE: katala paikka! surffailet sivuilla tuntikausia, kunnes huomaat tilisi olevan tyhjä) kaikki on halvempaa, sieltä löytää paljon upeampia asusteita,vaatteita,kenkiä kuin täältä suomesta.. pitää vain osata etsiä oikein! ainut ärsyttävä ja huono osapuoli on se että paketteja tulee kokoajan ja saa rampata postissa päivittäin.. miettivät varmaa jo siellä postissa, että mitä huumebisnestä oikein pyöritän....koko ajan tulee pieniä paketteja Kiinasta.. Terveisiä postin väelle jos luette tätä - ne on vain koruja! joten myönnän olen eBayholisti! vieroituksena on tätä nykyään toiminut salilla käynti.. aikaa menee päivittäin ja viikottain niin paljon tuolla Elixiassa, että en oiken ehdi ylläpitämään rakkaussuhdetta tietokoneeseeni, yritän parantaa tapani.Mutta asiasta avaruuteen kävästiin myös tyttöjen kanssa viikonloppuna Brunssilla Fontanassa..


Fontanan brunssi on kyllä parhain brunssi, mitä Turusta löytyy! Ruoka on todella hyvää ja paikka on viihtyisä! Meilläkin venähti tyttöjen kanssa - oltiin paikanpäällä varmaan melkein nelisen tuntia, HUPS! Ruoka ja seura oli hyvää, eikä ollut kiire mihinkään! Joten näihin tunnelmiin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Privacy Policy

BreakBeat

Trance